prirodni i pred kamerama

Ana i Rasta dokazali da je temelj svake ljubavi prijateljstvo: Ako vi i vaš partner možete isto što i oni, na dobrom ste putu! (FOTO)

0
Koliko ste puta čuli da se iz prijateljstva rađa ljubav? Ukoliko ste na ovu izreku zaboravili, pevačica i njen izabranik će vas podsetiti da je u njoj važna i nezaobilazna istina
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Bračni par, pevačica Ana Nikolić i reper Stefan Đurić Rasta našli su se u ulozi žirija spektakularnog talent šou programa koji će pomeriti granice ove jeseni Ja imam talenat.

 

- Dosta je posla na žiriju. Ovo nije nimalo laka priča. U svakom slučaju uživaćemo. Jedva čekamo da počne jer neće biti samo plesa i pevanja, već svega - rekla je pevačica, dok je njen suprug otkrio da je njemu mnogo teže jer za razliku od Ane do sada nije imao iskustva u žiriranju.

 

Htela je da se pohvali novom frizurom, ali je u prvom planu njen besprekoran ten: Ovako sada izgleda Ana Nikolić (FOTO)

- Kod mene je mnogo veće uzbuđenje budući da je gospođa iskusnija jer je već radila nešto slično - rekao je Rasta što se Ani nije baš dopalo.

 

Ana Nikolić i Rasta imaju neodoljiv razlog za osmeh: Novi član porodice Đurić će vas osvojiti za tren! (FOTO)

 

 - Za ovo iskusnija gospođa ćemo razgovarati kasnije - zapretila mu pred kamerama.

 

I tek tako, pred kamerama, par se našalio na prijateljski način i podsetio nas da je prijteljstvo u osnovi svakog ljubavnog odnosa, kao i da se svaka razmirica može rešiti, pa čak i okrenuti na bezazlenu šalu. 

makonda-tracker