Grand festival: Telohranitelji, nervoza i smeh u bekstejdžu

0
Sinoć je održano drugo polufinalno veče trećeg Aksal Grand festivala, i kao i prethodne večeri predstavljene su 22 kompozicije, od kojih je 12 zahvaljujući glasovima gledalaca i žirija izborilo prolazak u finale, koje se održava večeras u studiju na Košutnjaku

Najveću pažnju izazvala je Selma Bajrami, pošto se nakon incidenta koji se dogodio pre nekoliko nedelja u jednom poznatom prestoničkom lokalu, u bekstejdžu nije odvajala od telohranitelja. Pevačici Zorici Brunclik tokom cele večeri društvo je pravio suprug Kemiš, a nakon nastupa prvo se čula sa svojom ćerkom koja je imala samo reči hvale za mamin nastup. Lepa Radmila Manojlović oduševila je prisutne svojim stajlingom. Nakon što se pozdravila sa svim dragim ljudima koji su je čekali iza scene, raspoložena pevačica sačekala je Slavicu Ćukteraš, pa su njih dve ostatak večeri provele sumirajući utiske. Slavica je bila jedna od retkih koja je priznala da se uopšte ne nada prolasku u finale zato što joj pesma nije festivalska, već je došla da se dobro zabavi i najavi novi album. Najveće iznenađenje večeri bilo je što Milena Ćeranić i Nemanja Stevanović nisu prošli u finale sa svojom duetskom pesmom. Nakon što je nedavno raskinula sa dečkom Darkom, Aleksandri Bursać se sinoć dogodio još jedan peh - zbog tehničkog propusta mlada Zvezda Granda tek je iz drugog pokušaja uspela da otpeva svoju kompoziciju, jer su organizatori sinoć uspeli da zagube njenu matricu.

Drugih 12 finalista koji su sinoć izabrani su: Ćira, Radmila Manojlović, Selma Bajrami, Zorica Brunclik, Saša Kapor, Željko Šašić, Jovan Stefanović, Slavica Ćukteraš, Topalko, Nikola Rokvić, Aco Pejović, Saša Matić.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker