Milan Marić Švaba: Droga život pretvara u pakao

1
Pobednik VIP Velikog brata, glumac Milan Marić Švaba, otkriva zbog čega je probao kokain i heroin i kaže da se u popularnoj kući udvarao Eni Popov jer nije znao da je zauzeta
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Pobednika rijaliti šou-programa VIP Veliki brat, glumca Milana Marića, koji se proslavio ulogom Švabe u filmu Rane, život nije oduvek mazio. Otkako se kao sedamnaestogodišnjak proslavio na filmskom platnu, njegova glumačka karijera nije išla uzlaznom putanjom, pa je pored uloga u filmovima Rat uživo i Mi nismo anđeli 2, radio razne poslove u trgovini i obezbeđenju kako bi preživeo. Na tom putu, suočavao se s brojnim iskušenjima koja ga, srećom, nisu mnogo koštala. Još u ranoj mladosti olako je došao u dodir sa psihoaktivnim supstancama heroinom i kokainom, ali se bez imalo muke izvukao iz eventualne mogućnosti da upadne u kandže narkomanije.

- Probao sam kokain i heroin, ali još kao veoma mlad. Daleko od toga da sam imao problem zbog kojeg je trebalo da idem na terapije odvikavanja. Jednostavno, nije mi se svidelo i nisam želeo da eksperimentišem sa drogom – kaže dvadesetosmogodišnji Milan, kojem su trenutno cigarete jedini porok otkako je propušio u kući Velikog brata.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od 9. marta.

makonda-tracker