ljubav i mir

Novak Đoković usred promena koje su zaintrigirale svet: Na kraju krajeva, svi tražimo ljubav, sreću i harmoniju

1
Promene u stručnom štabu Novaka Đokovića intrigiraju teniski svet. Prema pisanju nemačkog “Bilda”, Pepe Imaz je i u Šangaju bio uz Noleta.
foto: Fonet
foto: Fonet

Tamo Đoković nije uspeo da odbrani titulu, već je stigao do polufinala. Ono što je svojstveno za Imaza je da je on više teniski guru. Neko ko dosta polaže na meditaciju, jogu. Takav stil života propagira i sam Novak.

 

Ljubav u jednoj fotografiji: Najlepša porodična fotografija Jelene i Novaka Đokovića je opisala prave odnose (FOTO)

 

Baš u Kini, Srbin je rekao:

Samo želim da budem srećan čovek.

Pred našim medijima rekao je da želi ponovo da pronađe motivaciju za dobre igre, kao i da povrati pripadnost na terenu. A da pronađe tu pripadnost potreban mu je Imaz čiji je seminar “Ljubav i mir” održan u Marbelji sredinom septembra ove godine.

 

Dokazali da nije bitna cena, već kreativnost: Novak i Jelena priredili Stefanu iznenađenje koje je dostupno svim roditeljima (VIDEO)

 

Novak je bio jedan od govornika na tom seminaru.

 

foto: Reuters / Gonzalo Fuentes

Kada odemo unutra, ugasimo svetlo za spoljašni život i pokušavamo da smirimo svoj um i energiju. A zašto to pokušavamo? Zato što, na kraju krajeva, svi tražimo ljubav, sreću i harmoniju. Kako bismo ih našli, moramo da uspostavimo vezu sa božanskom svetlošću", ispričao je Novak prisutnima tada.

Inače, u Marbelji, zajedno sa Imazom radi i Marko Đoković, Noletov srednji brat. Imaz je trenirao Marka dok se ovaj aktivno bavio tenisom.

 

Hilandarski krst zamenio drugom amajlijom: Ceo svet se pita šta to Novak Đoković nosi oko vrata (FOTO)

 

Dakle, Imaz nije u Đokovićevom timu zbog svog teniskog umeća (najbolji rang mu je 146. mesto), več da bi pokušap da utiče na Novaka da se smiri i fokusira na osvajanje trofeja.

 

Da li će ovakav pristup životu Novaku doneti novi uspeh, videćemo. Marej se ne šali i želi da preuzme Novakovo mesto na kraju sezone.

 

 

 

 

makonda-tracker