Sanja Brnović: Nisam želela da budem samo domaćica

0
Zanosna manekenka i bivša učesnica rijaliti-šou programa VIP Veliki brat, Sanja Brnović, priznaje da je košarkaš Nikola Peković bio njena prva i jedina ljubav u životu i otkriva razloge zbog kojih je pukla njihova veza i veridba
Foto: Story press
Foto: Story press

Iako je sa samo šesnaest godina zajedno sa koleginicom Danijelom Dimitrovskom podelila trijumf na izboru za Elitovo lice godine, dvadesetdvogodišnja manekenka Sanja Brnović široj javnosti postala je poznala nakon nedavnog učešća u rijaliti šou-programu VIP Veliki brat. Stasita Crnogorka, poreklom iz Kotora, godinama je zbog posla živela u Milanu i bila jedna od najprivilegovanijih modela koji su imali čast da na revijama predstavljaju kreacije čuvenih dizajnera Donatele Versače i Đorđa Armanija, a našla se i na brojnim naslovnim stranama prestižnih časopisa, kao što su italijanskog izdanja magazina Marie Claire i Elle. Zgodnu manekenku mediji su povezivali sa slavnim muškarcima poput muzičara Lenija Krevica i fudbalera FK Milan Masima Ambrozinja, s kojima je, kako kaže, bila samo bliska prijateljica, a odbila je i prosidbu saudijskog princa Farisa al Saida. Ipak, njeno srce do sada je bilo samo jednom osvojeno i to početkom 2009. godine kada je otpočela vezu sa dve godine dana starijim košarkašem Panatenaikosa Nikolom Pekovićem, koja se nakon sedam meseci završila raskidom.

- Zbog svoje prve i jedine dosadašnje ljubavi, zapostavila sam karijeru i iz Italije se vratila u Crnu Goru. Htela sam da vidim kako je kada se u potpunosti posvetiš jednom muškarcu, pokloniš mu svu pažnju i poverenje. Nisam želela ni da putujem, već sam se skrasila pored njega. S obzirom na moj prethodni tempo života, malo ko bi mogao da podnese promenu koju sam ja u tom periodu napravila – otkriva Sanja i priznaje da joj se veza sa Nikolom neretko činila sudbonosnom.

- Bili smo veoma vezani, ubrzo smo se i verili, pa mi se zato i činilo da naša veza nije trajala skoro sedam meseci, nego sedam godina. Iako sam se trudila da se isključim iz posla, potajno sam želela da radim jer mi nije bilo interesantno da po ceo dan sedim u kući bez obaveza. Sputavala sam sebe i vremenom je nezadovoljstvo bilo sve veće i došlo je do zasićenja. Zbog toga je naša ljubav odjednom  pukla i rastali smo se. Nisam tip osobe koji pati zbog ljubavi, pa sam nakon našeg razlaza počela odmah da radim, a i izbrisala sam zajedničke fotografije kako bih što pre zaboravila to iskustvo - priča manekenka koja je tokom romanse sa Pekovićem odbila i voditeljski angažman na italijanskoj TV Rai Uno.

- Sportisti za sebe traže domaćice koje su spremne da se odreknu svog zanimanja i posvete se porodici. Manekenski posao se sastoji od čestih putovanja, bez fiksnog radnog vremena, dok sportistima trebaju žene koje će da sede kod kuće, čuvaju decu i kuvaju. Nikada ne bih mogla da se odreknem posla kojim se bavim godinama i sada mislim da su te veze osuđene na neuspeh - ističe Sanja koja želi da se uskoro preseli u srpsku prestonicu.

- Razmišljam o tome da se preselim u Beograd, ali moji roditelji nisu baš najsrećniji zbog toga, pogotovo tata Slavko, koji je moj najveći oslonac i podrška otkako se bavim javnim poslom. Uskoro treba da donesem tu odluku jer sam svesna da u Beogradu imam više mogućnosti za rad i napredovanje. Nekada sam želela da putujem i obilazim svet, a sada mi nema ništa teže od toga, pa hoću da se smirim i skrasim u jednom mestu. Možda sve to proizilazi iz toga da u neko dogledno vreme želim da se ostvarim i kao supruga i zasnujem porodicu, ali još nisam našla momka koji će me razumeti i poštovati posao kojim se bavim. Nisam tip devojke koja traga za idealnim muškarcem, već mislim da osobe koje su nam suđene dođu u naš život – uverena je Sanja.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker