Nina Seničar: Emocije se više ne mogu sakriti

0
Manekenka i voditeljka Nina Seničar ne krije koliko joj prija nova emotivna veza sa slavnim fudbalerom FK Milan Markom Borijelom, koju je krila od javnosti čak pola godine
Foto: Marko Sovilj
Foto: Marko Sovilj

Popularna manekenka i voditeljka italijanske televizije Mediaset, dvadesetčetvorogodišnja Nina Seničar koja poslednjih godina živi i radi u Milanu dugo je na meti mnogih poznatih Italijana koji na sve načine pokušavaju da je osvoje. Međutim, kako tvrde tamošnji mediji, to je pošlo za rukom fudbaleru FK Milan, dvadesetsedmogodišnjem Marku Borijelu sa kojim je viđena kako večera u njegovoj kući u Milanu samo nedelju dana pre nego što je otputovala u Nikaragvu gde učestvuje u rijaliti serijalu Ostrvo poznatih. Italijanski magazin Novella 2000 nedavno je objavio da Nina i Marko već duže vreme skrivaju romansu, jer žele da svoju intimu sačuvaju samo za sebe.

- Zaljubljena sam i imam dečka, ali ne želim da otkrijem o kome se radi - izjavila je Nina za magazin Story, a tom prilikom je i demantovala spekulacije da je otpočela romansu sa srpskim košarkašem Markom Jarićem. Inače, slavnom Italijanu ovo je druga devojka koju je ispratio na Ostrvo poznatih, jer se protekle godine neposredno pred početak šoua zabavljao sa starletom Belen Rodrigez koja u Nikaragvi nije odolela čarima bivšeg supruga Ivane Tramp, glumca Rosana Rubikondija. S druge strane Ninina popularnost naglo je porasla otkako je pre tri i po godine bila u vezi sa slavnim pevačem Erosom Ramacotijem kada je dospela u žižu domaće javnosti. Nedugo nakon raskida sa njim povezivali su je i sa italijanskim voditeljem Ekom Gređom, ali je to zanosna lepotica demantovala tvrdeći da su oni samo dobre kolege. S vremena na vreme Nini su pripisivane avanture sa mnogim uspešnim i moćnim muškarcima, među kojima su bili teniski as Novak Đoković, biznismen Miodrag Kostić i mnogi drugi. Do pre samo šest meseci Seničareva je bila u ljubavi sa Markom, kolegom sa fakulteta Bocconi, na kome je nedavno diplomirala, a brojni mediji prenose da je odmah posle tog raskida otpočela ljubav sa uspešnim fudbalskim asom. Iako je novinari poslednjih godina stalno prate i pokušavaju da saznaju koga voli, Nina stalno izbegava odgovore na pitanja o svom ljubavnom životu.

- U poslednje vreme javne ličnosti razbacuju se izjavama: Uživam u ljubavi, Moja veza je strasna, Mi smo nerazdvojni par... Ne bih volela da jednog dana sebe zateknem kako dajem slične izjave o svojoj zaljubljenosti. Verujem u ljubav za ceo život, a kada će mi se ona dogoditi i sa kim nisam sigurna - rekla je Nina proteklog leta, tada i ne sluteći da će njeno srce osvojiti jedan od najpoželjnijih italijanskih sportista.

 Moni Marković

 

makonda-tracker