Aleksandra Perović: Našu ljubav je ubilo ćutanje

0
Iako se borila da sačuva četvorogodišnju romansu, pevačica Aleksandra Perović ističe da je odluku o raskidu sa dve decenije starijim Draganom Marijanovićem donela kada je shvatila da su se emocije među njima ugasile
Foto: Luka Šarac
Foto: Luka Šarac

Nakon četiri godine ljubavi, tridesetdvogodišnja pevačica Aleksandra Perović i dvadeset godina stariji biznismen Dragan Marijanović odlučili su da raskinu veridbu. Iako su mnogi očekivali da će ovaj par uskoro stati pred oltar, dojučerašnji partneri razišli su se pre mesec dana. Da stavi tačku na romansu sa višegodišnjim izabranikom, atraktivna pevačica rešila je kada je shvatila da njihova veza tokom poslednjih godinu dana ne napreduje i kako imaju drugačiji pogled na zajedničku budućnost.

- Iako najpre nisam želela da govorim o raskidu, odlučila sam se na ovaj korak kako bih predupredila bilo kakve zlurade komentare. U situacijama kada ne napreduje, veza vene, a pošto sve ima svoj rok trajanja, tako je bilo i s nama. Da bih sebi lakše objasnila šta nam se dogodilo, čitavu situaciju uporedila sam sa čokoladom koju volim: ona ima drugačiji ukus ako se jede sveža i onda kada je pred istekom roka trajanja. Verujem da neke stvari poput venčanja moraju da se dese onda kada im je vreme ili da se nikada ne dese – priča pevačica koja je Dragana dugo smatrala čovekom s kojim želi da zasnuje porodicu.

- On je prva osoba u mom životu s kojom sam poželela brak i dete. I pre njega bilo je situacija kada su moji bivši momci želeli da mi postave sudbonosno pitanje, ali molila sam se da to ne učine. Međutim, sa Draganom je bilo drugačije, zato sam i ostala u drugom stanju 2008. godine. Ne želim da verujem kako je to što sam doživela spontani pobačaj uticalo na naš raskid, ali s druge strane, znam da su se neki brakovi raspali zbog toga – priča pevačica i otkriva da je za ugašenu ljubav kriva nedovoljna komunikacija.

- Mislim da je glavni razlog našeg rastanka bio to što smo u međuvremenu prestali da razgovaramo. Skrivanje problema i pravdanje rečenicom: Neću da te opterećujem verovatno su učinili svoje. Osoba sam koji može dugo da trpi i muči sebe, a moja odluka o raskidu nije iznenadna. Kada krene loše, tvrdoglavo i uporno želim da se izborim za nešto što mislim da u tom momentu vredi. Zbog jakih emocija između nas, nisam želela tek tako da odustanem, ali kada sam shvatila da je prošlo mnogo vremena i da se ništa nije promenilo, donela sam definitivnu odluku. Dugo mi treba da kažem kako je došao kraj, ali posle toga nije bilo povratka – iskrena je Aleksandra koja tvrdi da joj nikada nije bilo važno to što je Dragan dve decenije stariji od nje.

- Nisam se zaljubila u njegove godine, već u njega. On je divan čovek koji se prema meni tako i ophodio. Upravo iz tih razloga verila sam se s njim i planirala našu budućnost – govori Perovićeva koja, bez obzira na bolni rastanak, nije izgubila veru u ljubav.

- Nepopravljivi sam optimista i još verujem u ljubav. Iako sam trenutno sama, osećam veliko olakšanje – uverena je zgodna pevačica koja će na leto objaviti svoj novi maksi singl, a do tada će uživati u ulozi asistenta na Alfa univerzitetu, kao i promovisanju srpske kozmetičke kuće Mella, čije je zaštitno lice nedavno postala.

 Moni Marković

 

 

makonda-tracker