Željko Vasić i Jelena Tomašević pop pevači godine

0
U Sava Centru je 4. marta održana manifestacija Beogradski pobednik na kojoj su dodeljene nagrade najboljim glumcima, sportistima, pevačima i drugima koji su uspešno obeležili godinu.
Foto: promo
Foto: promo

Već šestu godinu za redom ovaj događaj okuplja mnoge poznate ličnosti među kojima su ove godine bili Đule iz grupe Van Gogh, Dado Topić, pevačice Ana Stanić, Jelena Tomašević i mnogi drugi.

Nagradu za najbolju pop pevačicu godine dobila je Jelena Tomašević, a prošlogodišnji nosilac nagrade za album godine, Željko Vasić, postao je bogatiji za još jedno priznanje - pop pevač godine.

- Zadovoljstvo mi je što sam vlasnik titule najbolji pop pevač godine i zaista mi je drago što publika voli moje pesme. Uverio sam se u punom Sava Centru u Beogradu na svom prvom solističkom koncertu da su moje numere našle put do srca publike i to je još jedna nagrada koja me motiviše da budem još bolji - izjavio je popularni pevač Željko Vasić, koji pored muzičkih nagrada i priznanja svoju najveću sreću pronalazi u porodici koja je od pre manje od mesec dana bogatija za još jednog člana, ćerkicu Lenku.

 

Jovana Vukić

 

 

 

 

makonda-tracker