srećniji nego ikad

Poljupci i zagrljaji na ulici: Vlado Georgiev i Milica Samardžija prvi put uslikani u javnosti nakon rođenja ćerke! (FOTO)

1
Popularni kantautor i njegova izabranica pre nepuna 2 meseca postali su roditelji devojčice Sofije, a ovo je prvi put da ih nakon toga vidimo zajedno u javnosti.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Od kada je postao otac Vlada Georgieva retko smo imali priliku da viđamo u prestoničkim lokalima koje je ranije često posećivao, jer miljenik publike uživa u toplini porodičnog doma sa svojom izabranicom Milicom Samardžijom i ćerkicom Sofijom.  

 

Sofija stigla kući: Vlado Georgiev izveo Milicu i ćerku iz porodilišta (FOTO)


Međutim, par je u utorak uveče izašao u grad, a paparaco Kurira je popularnog Barbu i Milicu spazio na Novom Beogradu. Njih dvoje su stajali na ulici, grlili se i ljubili, a Milici je u jednom trenutku postalo hladno, pa je Vlado kao pravi džentlmen skinuo svoju jaknu i ogrnuo je.

 

foto: Damir Dervišagić

Posle 15-ak minuta oni su odlučili da svrate do obližnjeg hotela na piće, a emocije nisu krili, već su uživali u zagrljajima i nežnostima. 


Svi žele da znaju kako se snašao u ulozi oca: Kako Vlado Georgiev provodi prve dane nakon rođenja ćerkice (FOTO)

 

foto: Damir Dervišagić

Iako se porodila pre nešto manje od 2 meseca, devojka Vlada Georgieva izgleda savršeno. Njene mlade godine odlično su podnele trudnoću, pa ona sada izgleda možda čak i bolje nego pre. Ne sumnjamo da će se, čim beba Sofija malo poraste, njena mama vratiti u manekenske vode.

makonda-tracker