Ima li izlaza iz haotične situacije?

Ko je taj koji se drznuo da zakomplikuje život jednoj Sersei Lanister?! Glumica privatno prolazi kroz pravi pakao zbog NJEGA (FOTO)

0
Ona je u "Igri prestola" neuništiva Sersei, ali privatno nije baš tako...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumici Leni Hidi sud je naložio da se vrati u Ameriku sa sinom, pošto ga je bez saglasnosti bivšeg muža Pitera Lujrana upisala u školu u Velikoj Britaniji. Piter se žalio sudu pošto je glumica prekršila odredbu o starateljstvu njihovog šestogodišnjeg sina Vilija.

 

foto: Profimedia

Ona ga je upisala u školu u Jorkširu jer misli da su američke škole lošije od britanskih.

 

Ovo ste čekali dve godine: Zaljubljeni par iz "Igre prestola" prvi put zajedno u javnosti! (FOTO)

 

Lena se nadala da će sa sinom moći da ostane u Engleskoj, ali njen 43-godišnji bivši muž, koji je Irac, bi trebalo da viđa dete deset dana mesečno po brakorazvodnoj presudi. Lena je imala odobrenje da Vilija zadrži u Engleskoj dok snima seriju "Igra prestola", a onda je trebalo da ga vrati kući u Ameriku.

 

foto: Profimedia

Datum povratka je trebalo da bude peti septembar. Dotle je plaćala putne troškove oca svog deteta, da bi redovno dolazio i viđao sina.

 

On nije kralj u svojoj kući: Upoznajte damu zbog koje vrelom Džejsonu Momoi polude leptirići u stomaku (FOTO)

 

Lena je tokom razvoda pokušala da diskredituje Pitera, ukazujući na probleme koje je pravio u vožnji, pa je tražila da instalira aplikaciju koja onemogućava da šalje poruke dok vozi, a onda je iznela i njegov prljav veš sa društvenih mreža. Na slikama koje je postavljao je pozirao sa oružjem...

 

foto: Profimedia

Par se venčao 2007, razišli su se 2011, a razveli 2012. godine.

makonda-tracker