reči podrške ne prestaju da pristižu

Obećala je sebi da će izaći kao pobednik: Dok vodi najtežu životnu bitku, Dijana Karić je jednim postupkom poslala poruku koju ćete dobro upamtiti (FOTO)

0
Životna priča bivše misice o borbi s rakom potresla je čitavu naciju, a ona je još jednom pokazala da se protiv tuge i bola bori osmehom i da je jača nego ikad.
foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon što je pre nekoliko dana u potresnoj ispovesti prvi put javno govorila o svojoj bolesti, borbi i emocijama, Dijana Karić nastavila je da širi pozitivnu energiju i svojim postupcima vraća veru i nadu. 

 

Brinula sam se kako ću ići gradom ćelava: Srpska lepotica prvi put otkrila potresne detalje o borbi s rakom

 

Ova lepotica otkrila je da je obećala sebi da će iz najteže životne borbe izaći kao pobednik, a nakon što je izašla iz bolnice maksimalno se posvetila zdravom životu i potpuno promenila način ishrane. 

Dijani najveću podršku pruža suprug Stefan Karić, koji se ne odvaja od nje ni u jednom trenutku. 

 

Cela Srbija priča o teškoj sudbini Dijane Karić i njegovoj nesebičnoj podršci: Oglasio se i Stefan, suprug bivše misice koja vodi strahovitu borbu sa kancerom (FOTO, VIDEO)

 

Lepa misica na svom Instagramu podelila je fotografiju iz teretane gde ona i Stefan zajedno vežbaju i pokazala da joj ni u najtežim trenucima ništa ne pada teško. 

 

makonda-tracker