Vanesa Paradi ljubomorna na Anđelinu Džoli

0
Poznata francuska glumica i pevačica zahteva od dečka Džonija Depa da odustane od uloge u filmu The Tourist u kome sa Anđelinom Džoli treba da snima vrlo intrigantne i seksi scene.
Foto: Red Dot
Foto: Red Dot

U toku je snimanje prvog zajedničkog filma Džonija Depa i Anđeline Džoli, The Tourist, u kome ona glumi agenta Interpola koja zavodi jednog turistu, koga igra Dep, kako bi prikrila zločin iz prošlosti. Iako su scenario dobili još pre nekoliko meseci, devojka popularnog glumca, Vanesa Paradi, sa kojom Dep ima dvoje dece, nedavno je saznala da postoje veoma duge i intezivne ljubavne scene između njenog dragog i fatalne Andželine.

- Džoni trenutno pokušava da odustane od filma i priča se da će ga možda zameniti Bred Pit ili Leonardo Di Kaprio – piše Njujork Post pozivajući se na anonimni izvor.

Uprkos tome što je Depova filmska parnerka u dugoj vezi sa Bredom Pitom, u kojoj su dobili troje dece, Vanesa je vrlo nespokojna pri pomisli da će se njen dragi naći u naručju poznate holivudske zavodnice. U prilog tome da njeni strahovi nisu neopravdani govore i Andželinini prethodni ljubavni poduhvati – s Bredom Pitom je romansu otpočela tokom snimanja filma Gospodin i gospođa Smit, dok je on još bio u braku sa Dženifer Aniston, a Bili Bob Tornton je zbog nje ostavio svoju tadašnju verenicu.

Jovana Vukić

makonda-tracker