druga strana medalje

Uvek savršeno skockana i nasmejana, ALI krije gorku tajnu: Evo kako je kraljica Makisma mogla da ostane bez trona (FOTO)

0
Holandska kraljica nije toliko prisutan u medijima, važi za ikonu stila, ali u njenom životu postoji jedna bolna tačka o kojoj se malo zna
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Postoji jedna gorka istina o životu kraljice Maksime od Holandije. Kada se udala zaprinca Vilijema Aleksandra 2002. godine, holandska vlada odbila je da na venčanje pozove njenog oca Horhe Zoregijetu zbog njegove prošlosti.

 

On je bio visoki funkcioner tokom sramotne vojne diktature u Argentini, u vladi režima generala Horhea Videle Redonda, poznate kao Prljavi rat. Njegova monstruozna hunta ubijala je i krala bebe protivnicima diktature, a bio je osuđen i na 50 godina zatvora. Umro je u zatvoru 2013. godine.

 

Kejt Midlton prekršila tradiciju: Dok joj se ceo svet zbog toga divi, mnogi strepe šta će reći kraljica (FOTO)

 

Holandska kraljica Maksima smatra se jednom od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, a svoju visoku modnu titulu ovoga puta je potvrdila haljinom nalik kaputu u boji kože.

 

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani...

 

foto: Profimedia

Povodom pojavljivanja na holandskoj nedelji dizajna kraljica Maksima je odabrala već viđenu, ali dovoljno svežu kreaciju svog omiljenog dizajnera, Danca Klesa Iversena.

 

Njihova borba oko prestola ne prestaje: Kraljica i vojvotkinja ponovo ukrstile modna koplja (FOTO)

 

Za kreacije ovog dizajnera holandska kraljica argentinskih korena često se odlučuje kad je u pitanju formalni stil odevanja, a ove godine uspela je da izazove pravu medijsku buru zahvaljujući sivom kaputu danskog dizajnera. Spomenuti kaput nosila je tokom službene posete Nemačkoj, a ukrašavalo ga je mnoštvo metalnih detalja koje su mnoge podsetili na svastiku.

 

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani...

 

 

 

foto: Profimedia

Iako joj je odabir spornog kaputa stvorio diplomatske probleme, kraljica Maksima i dalje je verna kreacijama danskog dizajnera, o čemu svedoči bež haljina nalik kaputu koju je u jednom trenutku naglasila pelerinom identične nijanse.

 

Ledi Di u šokantnom intervjuu kao da je predvidela budućnost: Ne mislim da ću ikad biti kraljica (VIDEO)

 

Haljinu danskog dizajnera krase tipični detalji, poput bočnog kopčanja i efektne kragne, koju je Maksima ležerno raskopčala. Spomenutoj bež kreaciji holandska kraljica pažljivo je dodala par bež cipela s potpisom Đanvita Rosija i modne dodatke poput upečatljivog zlatnog nakita i torbice u tonovima haljine.

 

Nastavak priče pročitajte na sledećoj strani...

 

 

foto: Profimedia

Zahvaljujući posebnom i odmerenom stilu kraljica Maksima smatra se jednom od najbolje odevenih dama s kraljevskih dvorova, istovremeno ozbiljno preteći skidanju s modnog trona britanske princeze Kejt Midlton.

makonda-tracker