Ivana Selakov za osmi mart sa voljenim u Novom Pazaru

0
Pevačica Ivana Selakov provešće osmi mart radno u Novom Pazaru, zajedno sa svojim dečkom Predragom Mirkovićem, koji će je bodriti iz publike.
foto: Ivan Dobričić
foto: Ivan Dobričić

Nakon nastupa na Grand festivalu, pevačica Ivana Selakov nastupaće za osmi mart u hotelu Vrbak u Novom Pazaru. Ivanine obožavateljke iz ovog grada oduševila je vest da će im poznata pevačica ulepšati Dan žena. Šarmantna dama će obeležiti ovaj dan sa svojim dečko Predragom Mirkovićem, koji će biti zajedno sa njom u Novom Pazaru.

- Za osmi mart biću Novom pazaru i nadam se da ću damama koje budu došle na moj koncert ulepšati njihov praznik. Što se mene tiče simpatično mi je obeležavanje Dana žena i običaj da muškarci svojim lepšim polovinama poklanjaju cveće. Mislim da bi bar jednom u dve nedelje trebao da se obeležava osmi mart, kako bi naše jače polovine navikle na ovaj romantični gest (smeh). Sa mnom će na nastupu biti i moj dečko, a još ne znam da li će mi nešto prirediti, mada mi veoma znači što će na ovaj dan biti sa mnom i bodriti me iz publike - otkriva Ivana za Story.rs.

Danilo Mašojević

makonda-tracker