UŽAS

Bolesna pisma koja je pisao poznati pevač ostavile mnoge u šoku: Majkl Džekson pisao devojčici od 12 godina da LUDUJE za njom (FOTO)

0
Majkl je navodno počeo da je zlostavlja 1986. godine kada je s mamom prvi put posetila Džeksonovu vilu. Kao dokaze žena je priložila još nekoliko ljigavih pisama
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Sedam godina nakon smrti Majkla Džeksona jedna žena se javila s optužbama da ju je pevač seksualno zlostavljao i platio 900.000 dolara da to nikome ne kaže. Dodatni problem u celoj priči je da se to dogodilo pre 30 godina i da je žena tada imala 12 godina...Kao dokaze priložila je gomilu ljubavnih pisama koje joj je Majkl redovno slao.

 

Tvoja slika za Dan zaljubljenih je tako originalna i slatka. Volim te mnogo, a što više razgovaram s tobom, moja ljubav prema tebi je sve veća. Potpuno sam lud za tobom", stoji u jednom pismu s potpisom M.J.

Otkrivena jeziva tajna Majkla Džeksona: Pevač planirao da oženi poznatu glumicu kad je imala 11 godina? 

 

Anonimna 40-godišnjakinja čak je podnela i tužbu protiv preminulog kralja popa. U njoj stoji da je Majkl počeo da je zlostavlja 1986. godine kada je s mamom prvi put posetila Džeksonovu vilu.

 

Kao dokaze žena je priložila još nekoliko ljigavih pisama. U jednom je zamerio devojčici što ne zna da igra Monopol.

 

foto: Profimedia

Ali nema veze. Volim te puno i strašno mi nedostaješ. S ljubavlju, Michael..."

 

Navodna žrtva uz tužbu je priložila i ceo niz čekova i potvrda iz banke koje bi navodno trebalo da dokažu da je Džekson plaćao za njenu ćutnju. Danas 42-godišnjakinja tvrdi da ju je pevač jedanput odveo i u svoju posebnu sobu. Tamo ju je dirao po genitalijama i ljubio u usta. Zanimljivo, ona je prva ženska osoba koja je optužila Džeksona za zlostavljanje. Ali i tu postoji jedna caka...

 

Istina koju su njegovi fanovi čekali 13 godina: Konačno otkriveno šta je policija pronašla tokom pretresa kuće Majkla Džeksona!

 

Moja klijentkinja je sredinom 80-ih pomalo ličila na dečaka. Mislim da je od početka on mislio da se udvara dečaku", rekao je njen advokat Vins Finaldi za ABC News.

 

S druge strane, advokat koji zastupa porodicu Džekson samo je kratko poručio da je to još jedan loš pokušajanonimaca da se dokopaju "dobitka na lutriji".

 

 

 

 

makonda-tracker