Prijatelj, mentor, podrška

Željko Joksimović vraća veru u prijateljstvo na estradi: Ovim gestom je Jeleni Tomašević pokazao koliko je ceni

0
Popularni kantautor je nesebičan muzičar koji se ne plaši konkurencije, a to je još jednom pokazao u odnosu sa svojom dragom koleginicom Jelenom Tomašević.
foto: Aleksandar Jovanović
foto: Aleksandar Jovanović

Kantautor Željko Joksimović, glavni je “krivac” za drugi koncert pop pevačice Jelene Tomašević koji će održati u Sava centru četvrtog novembra.

 

Naime, Tomaševićeva je nakon prvog rasprodatog koncerta uz podršku svog tima rešila da održi još jedan koncert na kom će se pojaviti veliki broj njenih kolega.

 

Prava prijateljstva na estradi su moguća: Evo šta je Darko Lazić bio spreman da uradi za Andreanu Čekić

 

Kako domaći mediji javljaju, njen veliki prijatelj i mentor Željko Joksimović prvi je podržao ovu ideju da jedan od najlepših pop vokala obraduje svoju publiku sa dva koncerta.

Željko je velika podrška Jeleni od samog početka. Prvi koncert su temeljno planirali zajedničkim snagama, pa je tako Joksimović pomogao koleginici i oko odabira repertoara. Da bi joj olakšao probe pred koncert, Željko je ponudio Jeleni svoj studio 'Minakord' da upravo u njemu vežba zajedno sa bendom", otkriva izvor blizak pevaču i dodaje da je Jelena bila presrećna zbog njegovog gesta.

makonda-tracker