Dan ispunjen najlepšim željama

Pridružite se čestitkama: Aleksandar Radojičić danas proslavlja rođendan (FOTO)

0
Popularni glumac Aleksandar Radojičić, kojeg je do zvezda vinula uloga Balerine u filmu "Montevideo, Bog te video!", danas puni 29 godina.
foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Aleksandar Radojičić rođen je u Beogradu 24. oktobra 1987. godine. Jedan je od najtalentovanijih momaka koji krase filmska platna i daske koje život znače danas.

 

foto: Story Press

Prepoznajete li ga? Ovaj preslatki dečak danas je san svake devojke (FOTO)

 

Na prestižnom Story Celebrities Only Partyju kojim je magazin Story proslavio svoj jedanaesti rođendan, Aleksandru je uručena Nagrada za zvezdu u usponu.

 

Radost, osmesi i beskonačna ljubav: 10 poznatih očeva koji konkurišu za najboljeg tatu godine (FOTO)

...Nadam se da ćemo nastaviti uspešnu saradnju i želim vam da proslavite još mnogo lepih rođendana", rekao je između ostalog tim povodom on, a više možete pročitati u u rođendanskom Story izdanju.

foto: Story Arhiva

Ko su dobitnici Story nagrada, ko je sve došao na proslavu i kako su se poznati provodili iza zatvorenih vrata, saznajte u rođendanskom broju magazina Story koji je u prodaji od petka, 21. oktobra.

 

Glumac je trenutno jedna od zvezda predstave "Pazi šta želiš", rame uz rame sa Aleksandrom Tomić i Radovanom Vujovićem. Kako navode mnogi domaći mediji, trio ne prestaje da oduševljava ovom ljubavnom komedijom.

 

Možete li uopšte da presudite koji je najzgodniji? Ovo je 20 najboljih frajera u Srbiji (ANKETA)

makonda-tracker