Šuška se

Ovo bi bila sjajna vest: Jedan od najpopularnijih domaćih pevača predstavlja Srbiju na Evroviziji 2017?

0
Još uvek nije doneta definitivna odluka o tome ko bi mogao da predstavlja našu zemlju na prestižnom takmičenju, a mediji javljaju da je među kandidatima jedan od naših najpopularnijih pevača.
foto: Instagram
foto: Instagram

Iako se još uvek ne zna šta Radio-televizija Srbije namerava da uradi u predstojećoj evrovizijskoj sezoni, kao jedan od kandidata za predstavnika spominje se Saša Kovačević.

 

Devojke se preznojavaju: Mišićavi Saša Kovačević je kubanskim plesom upravo ovaj topli letnji dan učinio vrelim! (VIDEO)

 

Mnogi fanovi Evrovizije iz Srbije oduševljeni su ovom idejom, a ona se dopala i samom pevaču.

 

 

A photo posted by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

Nisam upućen da je do sad pravljena neka selekcija ko bi mogao biti, ako vi kažete, drago mi je da to čujem… Lepo je predstavljati svoju zemlju", izjavio je Saša Kovačević nedavno.

Saša u dosadašnjoj biografiji nema upisano ni jedno delo usko povezano sa Evrosongom, ali ga fanovi vide kao idealnog kandidata iz više razloga.

 

Kad nešto obeća, to i ispuni: Saša Kovačević oduševio fanove (FOTO)

 

Pre svega, jer se radi o kompletnom umetniku, bez tabloidne reputacije, izgrađene karijere, kao i jer pored atraktivnog izgleda poseduje i kvalitetan vokal, sam piše i komponuje, a definitivno bi svojim šarmom zaveo dobar deo ženske i muške populacije.

 

 

A photo posted by Sasa Kovacevic (@sashakovacevic) on

 

Saša je neko ko se ne libi uloge evrovizijskog predstavnika, festivali i takmičenja mu nisu strani, kao ni pevanje na engleskom jeziku. Podsetimo, on je u oktobru 2013. objavio pravi potencijalni evrovizijski hit Nothing But The Faith.

makonda-tracker