EKSKLUZIVNO - Nataša Bekvalac: Oprostite mi ipak sam samo žena

Nakon promocije singla Dve u meni u finalu VIP VB koji je danima u vrhu gledanosti na sajtu YouTube, pop zvezda samo za Story.rs priča o tome ko je zaslužan za njen performans i komentariše negativne kritike.
2
1 / 2 Foto: Dimitrije Goll

Finale četvrte sezone VIP Velikog brata prošle subote obeležila je i premijera nove pesme Nataše Bekvalac (29) i nastup koji je zaintrigirao milionski auditorijum. Pesmom Dve u meni, autora Dragana Brajovića Braje i Dejana Abadića, pop pevačica je najavila novi album koji će se pojaviti u prodaji za mesec dana.

- Prezadovoljna sam uspehom koji je van mojih očekivanja, jer Dve u meni uopšte nije pesma na koju sam tipovala. Najavila sam novi album tim singlom jer je naprosto prvi bio gotov – otkriva Nataša za Story.rs

Dokaz velikog interesovanja koje vlada za novim muzičkim materijalom je i popularnost video snimka na sajtu youtube.com

Klip Nataša Bekvalac Dve u meni juče je bio deseti najgledaniji video na svetu u kategoriji music sa skoro šezdeset hiljada pregleda! Nastup kojim je šarmantna Novosađanka oduševila publiku osmislila je Milica Cerović, jedan od naših najpoznatijih koreografa. Pripreme su počele na Košutnjaku nedelju dana pre finala VIP Velikog brata, tokom kojih je Nata napornim vežbanjem savladala zadatke kreativnog tima.

- Na mom nastupu u finalu Velikog brata radila je velika ekipa iz Showmastera i posebnu zahvalnost dugujem direktoru Goranu Stamenkoviću koji mi je ukazao ogromno poverenje, producentu Aleksandru Miljušu i kreativnom timu na čelu sa koreografom Milicom Cerović. Ivana Rabrenović i moja sestra Kristina Bekvalac-Martinović su, kao i uvek, osmislile moj stajling, a kostim se po njihovim nacrtima šio nekoliko dana – kaže lepa plavuša.

Na komentare kako je nesigurna na sceni, da je imala tremu i kako joj tako izazovan nastup ne priliči, pop zvezda se samo nasmejala i za naš portal kratko odgovorila:

- Oprostite mi. Ja sam ipak samo žena.

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker