sigurna u sebe

Pevačica okrenula novi list: Bojana Stamenov smršala 28 kilograma! (FOTO)

0
Pevačica je često bila na meti kritika zbog svog izgleda, a napokon je odlučila da progovori o svemu i podelila emotivnu ispovest o tome šta je sve pretrpela u detinjstvu.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Naime, gostujući u emisiji "150 minuta", Bojana je otkrila kako je izgledalo odrastanje sa viškom kilograma, kako su se deca u školi ophodila prema njoj, kao i šta su je roditelji savetovali. 

 

Mene su moji roditelji učili da su to deca, da ne znaju, nekako sam se borila i nekim ignorisanjem, tako da, nije mi smetalo. Ponekad da, ali ne puno. To je uticalo na mene samo tako što sam ja želela podsvesno da dokažem da nisu u pravu. Evo jedna situacija. Osnovna škola pred maturu, stoje sve devojčice ispred škole, sva 3 odeljenja i svi pričaju šta će da obuku. Sve su kao grančice, sve divno i u jednom trenutku se jedna drska devojčica okreće ka meni i pita šta ću ja da obučem, na šta sam ja na keca odgovorila "Pa kako šta, satensku haljinu, srebrnu", i pojavila sam se u toj haljini i štiklama, bila sam baš lepa, moram priznati", rekla je Bojana.

Bojana Stamenov: Odlučila sam da pronađem dečka

 

foto: Marina Lopičić

Ona je otkrila i da se poslednjih meseci posvetila sebi, da je počela da gubi kilograme i da se odlično oseća.

 

Bojani Stamenov zbog kilaže ozbiljno ugroženo zdravlje

 

Proteklih par meseci sam se posvetila sebi, počela da vodim računa o ishrani, načinu života i mogu vam reći da se lepo osećam. Rešila sam da se okrenem sebi i nekih 27-28 kilograma manje sam se okrenula sebi", zaključila je pevačica u emisiji "150 minuta".

makonda-tracker