NALJUTILI MNOGE

Da li je ovaj njihov potez bio za osudu? Jovana i Sale našminkali malenu Helenu i naišli na kritike (FOTO)

0
Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko i Jovana Pajić važe za jedan od omiljenih parova kod nas, međutim ovom fotografijom su podelili javnost...
foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Šta god da urade biće propraćeno pozitivnim reakcijama, zato i čudi što su ovaj put izazvali gnev velikog broja ljudi, piše Kurir.rs

 

Jovana je majka dve devojčice, Helene, koja ima četiri godine, i Đinu koju je rodila ove godine. Helena je poznata kao prava lepotica, mali zvrk koji oduševljava kako svoje roditelje, tako i sve one koje je vide kada mama objavi klip, ili fotografiju na društvenim mrežama.


Jovana Pajić je zabeležila otkačeni porodičan trenutak: Aleksandar i Helena pokorili Facebook

 

Osim što Jovana obožava da se igra sa ćerkom, Helena je i tatina mezimica, te neretko uživa punu njegovu pažnju i ljubav.

 

Međutim, poslednja fotografija malene Helene na društvenim mrežama je izazvala haos. Mama je ćerku spremila za hladno vreme, obukla joj čizme i kaputić i namazala crveni karmin!

 

Jovana Pajić: Slušajte decu, u njima je suština! (FOTO) 

 

Mnogi su se pobunili kako devojčica može sa četiri godine da stavlja crveni karmin, a bilo je i onih koji su stali u odbranu Saleta i Jovane i istakli da su i oni kao mali nosili mamine karmine.

 

 

 

 

makonda-tracker