sada ćete ga voleti još više

Rođen je na selu, diplomirao je na matematičkom fakultetu i prezire medije: 6 neverovatnih činjenica o najvećem turskom zavodniku (FOTO)

0
Poznati turski glumac Kenan Imirzalioglu (42), koga je domaća publika zavolela u seriji “Ezel”, ponovo se vratio na male ekrane, a mi vam predstavljamo par totalno nepoznatih činjenica o ovom popularnom turskom zavodniku
 

A photo posted by @gemseriestv on

Košarkaš i zavodnik


Kada je imao 12 godina, porodica ga je poslala na školovanje u glavni grad, gde je odmah zapao za oko devojkama.

 

Kako sam kaže, pošto nije bio bogat, morao je da nađe drugi način da ih zavede, ali su na kraju sve one padale na njegov šarm, a posebno im je zanimljivo bilo to što se bavio košarkom i što je bio uspešan u tome.

 

Omiljeni turski negativac je pronašao ženu svog života: Svi detalji sa svadbe Kemal-age (FOTO)

 

Diplomirao matematiku


Iako je oduvek želeo da bude glumac, što je zabrinjavalo njegovu majku dok ga je gledala kako glumi pred ogledalom, Kenan je odlučio da ipuni želju svog oca, pa je diplomirao matematiku na Tehničkom fakultetu Jildiz, ali nije nastavio da se bavi njom.

 

Titula najboljeg muškog modela na svetu


Pošto je imao građu modela (apolonsko telo, visok 1,93 m), na nagovor najboljeg prijatelja prijavljuje se na takmičenje za najboljeg turskog modela. To ga dovodi do titule najboljeg muškog modela sveta za 2001. godinu.

 

Sinem će se onesvestiti od sreće: Zakleti turski neženja joj priprema iznenađenje decenije (FOTO)

 

Nastavak pogledajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker