Pogledajte insert iz novog Severininog filma

Popularna Seve postala je junakinja još jednog filma, ostvarenja Kad se pretvorim u Severinu. Pogledajte insert iz ovog filma u kome se pojavljuje i poznati srpski reditelj Jug Radivojević.
0
1 / 3

 

Dokumentarni film reditelja Darka Drinovca Kad se pretvorim u Severinu biće premijerno prikazan četvrtog marta u okviru filmskog festivala ZagrebDOX. Ovo kinematografsko ostvarenje koje traje 37 minuta prikazuje Severinu u opuštenim i intimnim trenucima, a pojedini elementi imaju obrise igranog ostvarenja. Radnja filma odvija se tokom četiri dana pred njen koncert, održan 17. novembra prošle godine u Beogradskoj areni, ali i na sam dan koncerta. U njemu će biti prikazano i kako se pevačica budi uz masaže, ali i kako izgledaju njeni izlasci i privatna druženja sa verenikom Slavkom Šajinovićem. Nakon projekcija na festivalu u Zagrebu, Seve će 12. marta u dvorani Borik u Banjaluci održati dugonajavljivani solistički koncert.

Pogledajte deo filma, u čijim kadrovima se pojavljuje i poznati reditelj Jug Radivojević, koji je osmislio nastup za koncert u Areni.

 

Danilo Mašojević

 

makonda-tracker