Tako to radi prava diva

5 stvari kojima je Lepa Brena na žurki magazina Story pokazala zašto je najveća zvezda na našim prostorima

0
Jedna od najvećih jugoslovenskih muzičkih legendi uveličala je proslavu 11. rođendana našeg magazina svojim prisustvom, stilom i glasom.

 

Profesionalnost

 

 

Žurku Story Celebrities Only pratio je veliki broj novinara iz celog regiona, a Lepa Brena je strpljivo i sa širokim osmehom baš svakom od njih dala izjavu! Ona je, kao i u svakoj ranijoj prilici, pokazala da je veliki profesionalac, kao i zbog čega je beskrajno poštuju i pripadnici svih naroda na prostoru bivše zemlje i oni koji nisu poklonici narodne muzike.

 

Ples zbog kog su svi zanemeli: Nikada ne biste pogodili sa kim je zaigrala Lepa Brena na Story party-ju (VIDEO)

 

Pristupačnost

 

 

Lepa Brena definitivno spada u zvezde koje će vam se široko nasmešiti i rado pozirati s vama ukoliko je zamolite za "selfi", baš kao što je osamdesetih strpljivo satima davala autograme. Malo je zvezda koje će spremno i sa osmehom dočekati baš svakog fana, a Brena - kao zvezda nad zvezdama - time pokazuje na svom primeru kako se postaje veliki: negovanjem odnosa s obožavacima, ali i s kolegama i brojnim saradnicima.

 

Tako je bilo i na rođendanskoj žurki magazina Story, na kojoj je Lepa Brena sa svakim rado popričala, upoznala se, fotografisala...

 

makonda-tracker