Otvoreno

Aleksandra Prijović iskreno o temi koju mnoge dame prećutkuju: Evo zbog čega ne mogu da pogledam svoje stare fotografije (FOTO)

0
Brutalno iskrena Aleksandra Prijović je otkrila da je njen stajling varirao u prošlosti, ali da je vremenom uspela da izgradi sopstveni stil po kojem je mnogi i danas prepoznaju.
foto: Instagram
foto: Instagram

Mnogi su oduševljeni pojavom Aleksandre Prijović, a njena drugarica modna blogerka Zorannah je nedavno otkrila da ovoj lepotici njena pomoć nije potrebna. 

 

Staju na ludi kamen: Aleksandra Prijović i Filip Živojinović spremaju svadbu u aprilu? (FOTO)

Popravlja se, sve je bolja i bolja, u tom modnom smislu, tako da mislim da joj ne treba moja pomoć. Sada izgleda fantastično", izjavila je blogerka, što je izmamilo osmeh na licu pevačice.

Ipak, Aleksandra priznaje da poštuje mišljenje svoje drugarice, te je otvoreno priznala da sa njom često razmenjuje iskustva. 

Često kada nešto obučem pošaljem Zorani sliku da vidi i prokomentariše jer mi stvarno znači njeno mišljenje. Hvala joj na komplimentu", kroz osmeh je rekla Aleksandra, a onda otkrila da nije ljubitelj sopstvenih fotografija iz prošlosti na kojima je izgledala prilično drugačije.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani

 

 

makonda-tracker