Rada Radenović: Sin Petar je ispunio snove

0
Voditeljku Radu Radenović prošlog četvrtka usrećio je njen prvi naslednik, a ništa manje ponosan nije bio ni njen partner Dejan Milić koji je iz Podgorice došao u Beograd kako bi bio uz voljenu i sinčića
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Voditeljka emisije Vi pitate na TV Pink, Rada Radenović u četvrtak 25. februara u osam ujutru uz pomoć carskog reza na svet je donela dečaka kojem je dala ime Petar. Lepa brineta na odeljenje za održavanje visokorizične trudnoće u porodilištu u Višegradskoj ulici primljena je tri dana pre porođaja, kada je po prvim lekarskim prognozama i trebalo da postane mama. Ipak, njen prvi naslednik, koji je po rođenju bio težak tri kilograma i sedamsto pedeset grama i dugačak pedeset tri centimetra, obasjao ju je srećom čim ga je prvi put privila u svoje naručje pa je ponosna mama veoma brzo zaboravila na bolove nakon carskog reza. Radenovićeva je samo dan nakon što je rodila sina prebačena u apartman, a prema prognozama doktora, koji su njenog mališana ocenili najvišom ocenom, zgodna voditeljka bolnicu će napustiti od 1. marta.

Neposredno pred njen porođaj, u Beograd je doputovao Radin izabranik i otac njenog deteta, podgorički biznismen Dejan Milić koji će svoju dragu i njihovog princa izvesti iz bolnice.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od drugog marta.

makonda-tracker