Kristina Kovač: Razvod je sada jedino rešenje

0
Posle sedam godina godina braka tokom kojeg su dobili danas jednoipogodišnju ćerkicu Taru, pevačica Kristina Kovač i njen suprug Igor Perović pre mesec dana odlučili su da se razvedu
foto: Story press
foto: Story press

Iako su godinama važili za skladan par čiji je odnos ispunjen razumevanjem i ljubavlju, pop pevačica Kristina Kovač i njen suprug, bivši član grupe Plejboj, Igor Perović, odlučili su da se razvedu. Popularna umetnica u naručju s njihovom jednoipogodišnjom ćerkicom Tarom iz zajedničkog doma odselila pre mesec dana, ali njen bivši životni saputnik nastavio je da svaki dan viđa voljenu naslednicu. O razlozima razlaza jednog od do juče najzaljubljenijih parova na javnoj sceni, za sada se samo spekuliše, a budući da su se razišli tek pre nekoliko nedelja, Kristina ne želi da otkriva zbog čega će njen brak uskoro i zakonski biti okončan.

- Moj posao i moja muzika jedini su razlozi zbog kojih se uopšte i pojavljujem u medijima. Nadam se da ćete razumeti da moja politika čuvanja privatnog života od javnosti važi u svakom slučaju, pa i u ovom – rekla je Kristina za Story i dodala kako trenutno želi potpuno da izuzme medije iz svog života.

Nikola Rumenić

Više o ovoj temi pročitajte u novom broju magazina Story, koji je u prodaji od drugog marta.

makonda-tracker