Uzbudljiv boravak u Beogradu

Nina Seničar: Privremeni rastanak sa dečkom

0
Manekenka i glumica Nina Seničar nedavno je doputovala u Srbiju gde radi na novom projektu, a društvo na ovom putovanju pravio joj je njen emotivni partner, američki glumac Džej Elis, koji je zbog obaveza morao da se vrati u Kaliforniju
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Od kada se pojavila na javnoj sceni, Novosađanka Nina Seničar (30) pleni zanosnim izgledom, ali i elokventnošću jer od početka karijere neustrašivo i hrabro korača ka ostvarenju svojih snova. Nakon što je u Italiji izgradila zavidnu karijeru modela i uspešno se oprobala kao televizijska voditeljka, Nina je odlučila da se dokaže i kao glumica, pa se preselila u sam centar filmske industrije – Holivud, gde uporedo sa manekenskom gradi i glumačku karijeru. Posle nezaboravnog leta punog uzbudljivih projekata, srpska manekenka nedavno je doputovala u Beograd, gde već nekoliko nedelja uživa u čarima srpske prestonice. Naime, Nina je još krajem avgusta stigla u Srbiju i to u društvu svog emotivnog partnera Džeja Elisa (34) s kojim više od godinu dana uživa u ljubavi. Nina i Džej prvi put su se pojavili u javnosti u novembru prošle godine na jednoj humanitarnoj gala večeri u Los Anđelesu i od tada su nerazdvojni. Tamnoputi mladi glumac iz Južne Karoline, inače zvezda HBO kanala, osvojio je srce zgodne manekenke koja je sve do veze s njim bila pomalo škrta na rečima kada je u reč o ličnom ljubavnom životu.

 

Ne voli da ga eksponira u javnosti, a savršen su par: Nina Seničar pokazala dečka! (FOTO)
 

- Već duže vremena svoju privatnost držim u tajnosti, ne zato što nešto krijem, već smatram da je to jedini način da se sačuva intima. Ne mislim da nekoga prvo treba da zanima s kim se zabavljam pa tek onda šta radim. Uvek se trudim da nađem vremena za ljubav, pošto je ona najlepši deo života – rekla je srpska manekenka i glumica ranije u razgovoru za Story. Ipak, otkako je uplovila u novu romansu, ona ne krije da je emotivno ispunjena, a pošto su se u javnosti prvi put pojavile njihove zajedničke fotografije, kratko je izjavila: Srećna sam i zaljubljena.

 

foto: Dragana Udovičić

Nakon brojnih obaveza u Americi, Nina je sa partnerom doputovala u Srbiju gde je uživala u druženju sa prijateljima, ali i radu na novom projektu. Iako još ne otkriva o čemu je reč, pretpostavlja se da Nina učestvuje u snimanju novog filma, a o detaljima novog projekta, uskoro će se više znati. U pauzama na setu uživala je u opuštenim šetnjama gradom, a svog izabranika upoznala je sa brojnim čarima prestonice, ali i bogatim noćnim životom.

 

Nina Seničar: To mi je bio san još od studentskih dana (FOTO)

 

Takođe, Nina nije propustila priliku da se druži i sa svojom prijateljicom Marijom Karan koja u isto vreme boravi u Beogradu. Vesela ekipa uživala je u jednom prestoničkom restoranu, a Nina je na Instagramu naglasila da je u društvu svojih omiljenih ljudi. Posle nekoliko dana, njen partner vratio se u Los Anđeles gde je prisustvovao promociji nove serije Insecure, koja uskoro počinje da se emituje na kanalu HBO, a u kojoj ima jednu od zapaženih uloga. Čim završi snimanje u Beogradu, Nina ima u planu da se vrati u Ameriku gde je čekaju novi projekti, ali i emotivni partner koji s nestrpljenjem iščekuje ponovni susret sa svojom dragom.

 

 

 

 

 

makonda-tracker