u susret žurki

Njihovi autfiti su nas raspametili: Ovi poznati muškarci su dobili samo komplimente za stajlinge koje su poneli na prošlogodišnjoj Story žurki (FOTO)

0
Veliki broj poznatih ličnosti je zablistao na crvenom tepihu Doma Garde, i oni su nas očarali njihovim stajlinzima. Ovo su gospoda koje s nestrljenjem čekao da vidimo i ovde godine.
foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

 

Oni su prošle godine dali sve od sebe i ostavili sve bez daha. Ovo su neki od najbolje stilizovanih muškaraca koji su prisustvovali Story Celebrties Only Parti-ju.

 

Najpoznatiji celebrity događaj u Srbiji, čiji je generalni sponzor ove godine kompanija Huawei, održava se u utorak, 11. oktobra, a posetioci Story i Kurir YouTube kanala i Facebook stranica prvi put imaće priliku da prate sve detalje crvenog tepiha uživo.

 

foto: Damir Dervišagić

 

Svoj dolazak na događaj potvrdile su najveće domaće i regionalne zvezde, a među njima, najpoznatiji glumci, najpopularniji pevači, najuspešniji sportisti, najcenjeniji umetnici, najperspektivnije mlade zvezde i najharizmatičnije ličnosti koje traju godinama.

 

foto: Promo

 

foto: Dragan Kadić

 

foto: Dragan Kadić

 

foto: Damir Dervišagić

 

makonda-tracker