Ostali su isti

Ponovo, posle skoro 20 godina: Šta se krije iza susreta Dr Igija i pevačice Tanje Banđur

0
Jedna od najpopularnijih dens grupa devedesetih oduševila je zajedničkim pojavljivanjem...
foto: Luka Šarac
foto: Luka Šarac

Nakon skoro dve decenije medijske pauze, Igor Todorović Dr Igi i pevačica Tanjom Banđur, s kojom je počeo da nastupa po klubovima širom Evrope, ponovo na okupu, piše Kurir. Njih dvoje su pre dve večeri zajedno došli i u jedan restoran, gde ih je slikao fotograf iz redakcije.

 

I Igi i Tanja se gotovo nisu promenili od perioda kada su vladali dens scenom, ali nju ipak da nije došla sa nekadašnjim superstarom, niko ne bi ni prepoznao. Inače, njih dvoje ovih dana promovišu novu pesmu "Izgubljene godine", pa su odlučili da svuda idu zajedno kako bi bili medijski ispraćeni.

 

Igor Todorović - Dr Iggy: Nisam dao da me slome porodične tragedije

Lepo smo se zabavili. Prija kad sretneš ljude koje dugo nisi video. Trenutno smo posvećeni promociji pesme koju smo snimili pre mesec dana.

 

Iako skoro 20 godina nismo bili medijski eksponirani, u međuvremenu smo redovno imali nastupe i nismo prestali da se bavimo muzikom. Mi smo 2008. godine uradili remiks pesme 'Oči boje duge', a posle dve godine snimili smo singl", rekao je Igi.

Dr Igi prošao težak period: Umrli su mi roditelji i brat

 

Todorović je proteklih deset godina preživljavao porodične tragedije... Prvo mu je preminuo otac, zatim brat, a onda majka, za koju je bio mnogo vezan, i to je jedan od razloga zbog kojih se povukao iz medija.

makonda-tracker