u susret žurki godine

Najzanimljiviji momenti iz ugla poznatih: Ovako su se naše zvezde provele na prošlogodišnjoj Story Celebrities Only žurki! (FOTO)

0
U susret glamuroznoj proslavi 11. rođendana magazina Story, podsećamo vas kako su se naše zvezde provele na prošlogodišnjoj Story Celebrities Only žurki, ali i koje momente su poželeli da podele sa svojim fanovima putem društvenih mreža
foto: Instagram
foto: Instagram

Najpoznatiji celebrity događaj u Srbiji, čiji je generalni sponzor ove godine kompanija Huawei,  održava se u utorak, 11. oktobra, a posetioci Story i Kurir YouTube kanala i Facebook stranica prvi put imaće priliku da prate sve detalje crvenog tepiha uživo.

 

Svoj dolazak na događaj potvrdile su najveće domaće i regionalne zvezde, a među njima, najpoznatiji glumci, najpopularniji pevači, najuspešniji sportisti, najcenjeniji umetnici, najperspektivnije mlade zvezde i najharizmatičnije ličnosti koje traju godinama.

 

Zavirite na trenutak na naše slavlje koje je prošlog oktobra u prisustvu brojnih poznatih ličnosti održano u Domu Garde na Topčideru i pogledajte koji su to najzanimljiviji momenti koji su naše zvezde poželele da podele sa svojim mnogobrojnim fanovima putem društvenih mreža.

 

 

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on

 

A photo posted by Goca Trzan (@gocatrzan) on

 

A photo posted by Suzana Perić (@suzanapericbrand) on

 

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

 

A photo posted by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

 

makonda-tracker