prvo i poslednje obraćanje javnosti

Oglasio se advokat Ane i Raste: Prava istina o nasilju i razvodu

2
Nakon što je veliku prašinu u javnosti podigla priča o navodnom incidentu koji se dogodio između popularnog bračnog para, oglasio se njihov advokat Borivoje Borović.
foto: Instagram
foto: Instagram

Ana i Rasta obratili su se javnosti putem svog pravnog zastupnika, i odlučili da stave tačku na sve spekulacije koje su im poslednjih dana narušile mir. 

 

Prašina se ne stišava: Posle svih spekulacija o nasilju, Ana i Rasta imaju da saopšte samo OVO (FOTO)

 

Potpuno su neistiniti navodi da se razvodimo i da se među nama dešava porodično nasilje.

 

Ovakim natpisima, duboko ste uznemirili i uvredili nas i našu porodicu i sve ljude koji nas vole i poštuju.

 

Mi smo se trudili da se naš brak ne eksponira u javnosti i da se naša ljubav ne kalja medijskim blatom. Ovo što sada trpimo za nas je pravi teror, koji prelazi sve granice ljudskosti.

 

Do sada nismo komentarisali natpise o našoj vezi i braku, ali ovog puta odgovaramo javnosti, jer smatramo da bi ćutanjem na ovakve neistine, indirektno, podržali "nasilje u porodici". Zato se sada prvi i poslednji put lično oglašavamo na tu temu, a ubuduće se obratite advokatskoj kancelariji "Borivoje Borović", koju smo angažovali", navodi se u obraćanju. 

 

Lepa pevačica i njen suprug, takođe uspešni muzičar, svima su stavili do znanja da je sve u redu i da njihova ljubav nije dovedena u pitanje i tako što su juče putem društvenih mreža podelili nekoliko zajedničkih fotografija. 

 

Incident koji je potresao Srbiju: Fizički sukob između Ane Nikolić i Raste ostavio je gorak trag na njihovu bračnu priču... (FOTO)

 

 

makonda-tracker