borba protiv zlih jezika

Seka Aleksić izašla u šetnju sa Jakovom, a onda se desio zluradi napad: Evo kako se novopečena mama izborila se neprijatnom situacijom (VIDEO)

0
Kada je na svet došao Jakov, Sekin život se promenio iz korena. Međutim, novopečenoj mami ne nedostaje snage da se izbori sa neprijatnostima... Evo o čemu se radi...
foto: Instagram
foto: Instagram

Otkako je na svet donela sina Jakova, slike i snimci koje pevačica Seka Aleksić objavljuje na društvenoj mreži Instagram privlače veliku pažnju.

 

Aleksićeva je juče objavila video iz šetnje sa Jakovom, ali onda se desilo nešto sa čim niko ne bi trebalo da se sučava, posebno ne novopečene mame.

 

Fanovima je zasmetalo to što Seka šeta u štiklama, a neki su posumnjali da je video zabeležen pre pevačicinog porođaja.

 

Ceo svet u njenim rukama: Ovako je Seka Aleksić predstavila svog sina Jakova (FOTO)

Novopečena mama je rešila da odgovori na jedan od uvredljivih komentara.

- Prvo, ne mozeš da se obracaš ljudima sa "jeste glupi" jako je ružno! Drugo nisi upravu, snimak je od pre 3 dana, treće ispade ti ono što si rekla drugima - napisala je pevačica.

 

Naime, uprkos činjenici da je mama, Seka i dalje vodi računa o sebi, a najbitnije je da je posvećena svom nasledniku Jakovu, dok su odevne kombinacije periferna stvar.

 

Na ovaj način Seka je poslala važnu poruku svim mamama, a to je da nose ono u čemu se osećaju dobro i da ne obraćaju pažnju na zlurade komentare.

 

Seka Aleksić odlučuje: Bebisiterka, da ili ne? (FOTO)

 

 

makonda-tracker