Tanja Savić: Zbog Dušana sam ponovo srećna

0
Uprkos spekulacijama da je okončala osmomesečnu vezu sa voljenim Dušanom, folk pevačica Tanja Savić priznaje kako je njegova ljubav još čini srećnom i iznova budi u njoj najnežnija osećanja
foto: Dejan Milićević
foto: Dejan Milićević

Uprkos tome što su mnogi poverovali da je popularna folk pevačica Tanja Savić odnedavno sama, u njenom ljubavnom životu obrti se dešavaju iz sata u sat, a tako je bilo i ovog puta. Nakratko poljuljanu osmomesečnu romansu sa australijskim biznismenom srpskog porekla Dušanom, dvadesetčetvorogodišnja pevačica veoma brzo je osvežila izlivima ljubavi svom voljenom, a ništa manje emotivan nije bio ni njen dragi koji je neprestano uverava koliko mu znači. Njih dvoje su se razdvojili ne mnogo nakon dočeka najluđe noći, ali tokom mesec dana koje su prethodno proveli zajedno, učvrstili su romansu dovoljno da potpuno veruju jedno drugom. Snaga koju dobija u skladnoj vezi na daljinu, veoma je značajna Tanji i u poslu, budući da joj iskrene emocije daju krila da ostvari brojne profesionalne ambicije. Tako će se puna samopouzdanja šarmantna pevačica početkom marta pojaviti na Grand festivalu, gde će izvesti numeru Incident uverena da će joj ona doneti veliki uspeh.

- Verujem da je ta pesma najbolja koju sam do sada snimila, a muziku i tekst radili su Miloš Roganović i Filip Miletić. U pitanju je brza pesma, koja će sigurno pronaći put do publike i postati veliki hit - priča Tanja koja zbog fizičke razdvojenosti nije uspela da sa svojim voljenim razmeni poklone povodom Dana zaljubljenih, ali su jedno drugo iznenadili virtuelnim darovima.

- Kada smo se 14. februara čuli preko Skajpa pokazao mi je sliku sa cvećem kakvo je želeo da mi pokloni da smo jedno pored drugog. Naravno i ja sam maštala da je kraj mene, ali biće prilike za zajedničko uživanje u budućnosti. On je čovek pored kojeg se osećam veoma zaštićeno, voljeno i srećno, ne mogu da opišem emocije koje me prožimaju svaki put kada ugledam njegov lik na ekranu monitora. Stalno se iz nepoznatog razloga smejem, čini mi se da mi njegovo drago lice ne dozvoljava da osetim ni tračak tuge zbog tolike razdaljine među nama - priznaje Tanja, ali i objašnjava kako uprkos silnoj ljubavi još nije spremna da se zauvek skrasi kraj svog izabranika.

- Kao i svaka žena maštam da moje venčanje podseća na scene iz Diznijevih bajki koje sam gledala kao devojčica. Ne verujem da ću se uskoro udati jer još nisam ni verena, a na muškarcima je da prvi iznesu ponudu te vrste. Međutim, da budem iskrena do kraja, nisam spremna za takve životne situacije verovatno zato što sam još mnogo nezrela. Kada je reč o majčinstvu, volela bih da imam skladan dom u kome će vladati harmonija i koji će da vrvi od dece, ali trenutno mi je karijera na prvom mestu - kaže Savićeva.

Moni Marković

makonda-tracker