Miloš i Mirjana Krasić: Presrećni smo zbog prinove

0
Ubrzo nakon proslave prve godišnjice braka, naš slavni fudbaler Miloš Krasić i njegova supruga Mirjana, saznali su radosnu vest da će kroz sedam meseci postati roditelji
foto: privatna arhiva
foto: privatna arhiva

Supruga našeg slavnog fudbalskog reprezentativca i igrača moskovskog kluba CSK Miloša Krasića, šarmantna Mirjana, u drugom je mesecu trudnoće. Ona je u blagoslovenom stanju već šest nedelja, a brzina kojom se proširila ta srećna vest, iznenadila je i buduće roditelje.

- Presrećni smo zbog bebe koju ćemo dobiti. Ne mogu da opišem radost koju osećam otkako sam saznao da ću postati otac  – kaže Miloš za Story, dok njegova supruga dodaje da im je svejedno kog će pola biti beba, iako već imaju predosećaj da je ipak reč o dečaku.

- Šokirana sam kojom brzinom je vest o mojoj trudnoći došla do medija. Ipak, ne bunim se jer je zaista reč o predivnoj informaciji. Miloš i ja bismo vikali od sreće na sav glas, a tako će i biti samo dok prođe treći mesec trudnoće. Želimo jedino da beba bude živa i zdrava, a to kojeg će pola biti, potpuno nam je nebitno. Nas dvoje je od sada u šali zovemo našim sinčićem. Da li smo u pravu, saznaćemo tek u četvrtom mesecu kada je moguće da se utvrdi bebin pol – priča Mirjana i demantuje tvrdnje sportskih medija da njen voljeni prelazi u Nemačku, zbog čega će se ona, navodno, poroditi u Minhenu.

- Miloš igra u Moskvi, a pošto je trenutno na pripremama, jedva čekam da se one završe pa da zajedno otputujemo u Rusiju, naš trenutni dom, gde ćemo se radovati prinovi. Inače, mnogo sam razmažena i mislim da će ta moja osobina u trudnoći dostići svoj vrhunac.  Čini mi se da će moja razmaženost za Miloša verovatno biti strašna – kroz osmeh kaže Mirjana za koju su mediji još krajem 2008. objavili da je u drugom stanju.

- Zapitala sam se kako mi je venčanica stajala kada sam u njoj delovala deblje, pa su mnogi pomislili da sam pred porođajem. Verovatno smo izazvali sumnju time što smo se venčali u zimu jer mnogi parovi biraju hladno vreme za svoj najsvečaniji dan obično ako je beba na putu pa žele da ipak venčani dočekaju prinovu. Još je rano da razmišljam hoću li se poroditi prirodnim putem ili carskim rezom i time se trenutno zaista ne opterećujem – zaključuje šarmantna gospođa Krasić.

Nikola Rumenić

makonda-tracker