Nebojša Glogovac: S mojim brakom je sve u redu

0
Glumac Nebojša Glogovac objašnjava kako glasine da se razvodi od supruge Mine nisu tačne i ističe da u njihovom dvanaest godina dugom braku sve odlično funkcioniše
foto: Vladimir Šporčić
foto: Vladimir Šporčić

Bračni život jednog od naših najpopularnijih glumaca, Nebojše Glogovca, poslednjih meseci sve je češće predmet prestoničkih nagađanja. Iako se spekuliše kako se zvezda filmova Ubistvo s predumišljajem, Hadersfild, Bure baruta, Nebeska udica i mnogih drugih razvodi od supruge Mine s kojom je u braku dvanaest godina, poznati umetnik tvrdi da je to daleko od istine. Glasine da se glumčeva draga s kojom ima jedanaestogodišnjeg sina Gavrila i tri godine mlađeg Miloša iselila iz njihovog zajedničkog stana, Nebojša karakteriše kao netačne i navodi da njegov brak nije u krizi.

- Zaista ne znam o čemu se radi jer me sve učestalije pitaju o razvodu. Kod kuće smo sve četvoro na broju i situacija je u najboljem redu – kaže popularni glumac.

Ubrzo posle toga, Nebojša je za dnevni list Večernje novosti otkrio kako je supruzi poklonio novi automobil marke ford fokus, a glumac je na fotografiji koja ilustruje ovu informaciju stajao pored vozila ukrašenog velikom mašnom čekajući svoju dragu da joj uruči poklon.

- Supruzi je 15. februara bio rođendan i ja sam se potrudio da joj priredim pravo iznenađenje. Pošto je bila odsutna, nije mogla ni da pretpostavi šta sam smislio, ali bila je oduševljena kada je videla automobil. Inače, ne priređujem često takva iznenađenja, ali s obzirom na to da smo pre toga imali stariji automobil, rešio sam da joj poklonim ovaj novi fokus – objasnio je Nebojša koji je u decembru za Story priznao da s godinama bračni odnos menja svoj oblik.

- Ljubav nikada ne može da bude ista. To je kao kada prvi put probaš neko jelo i onda ga narednih deset godina svakodnevno jedeš, ukus ne može više da bude isti. Ali, vremenom se među partnerima razvije neka vrsta dogovora, prijateljstva, uzajamnog guranja ka boljim stvarima i oslanjanja jedno na drugo – izjavio je Glogovac.

Nikola Rumenić

makonda-tracker