(ne)prepoznatljiva

Obeležila je devedesete nezaboravnim ulogama: Da li biste danas prepoznali Mirjanu Joković? (FOTO)

0
Zvezda filmova "Underground", "Vukovar, jedna priča", "Stršljen", "Bure baruta" i mnogih drugih već godinama živi u Los Anđelesu, a kada se nedavno pojavila u Srbiji izgledala je mnogo drugačije nego u danima najveće slave.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Jedna od najuspešnijih Užičanki u svetu filma obeležila je devedesete svojim ogromnim talentom i potresnim ulogama. Ipak, ona je odlučila da prekine karijeru u Srbiji i preseli se u Ameriku, gde danas radi kao nastavnik glume.

 

Nakon devedesetih godina prošlog veka, u Srbiji je igrala samo u seriji "Vratiće se rode" i televizijskom filmu "Rode u magli", a krajem godine očekuje se premijera njenog novog filma "Ime: Dobrica, prezime: Nepoznato".

 

Mirjana Joković: Evo šta naša popularna glumica radi u Americi (VIDEO)

 

Mirjana svakako spada u najtalentovanije glumice svoje generacije, a imala je priliku da se na velikom platnu pojavi s velikim imenima srpske kinematografije.

 

Ipak, iako je reč o velikoj filmskoj zvezdi, nije nemoguće da je danas ne biste prepoznali kada biste je sreli na ulici: Mirjana je svoje duge svetloplave uvojke po kojima je pamtimo isekla, pa ima znatno kraću frizuru. Ipak, još uvek zrači harizmom kojom je osvojila naša srca...

 

foto: Nebojša Mandić

 

makonda-tracker