nastavila dalje

Prvi put nakon razvoda: Merima Njegomir otkrila kako je podnela rastanak od Dragoljuba

0
Pevačica prave srpske narodne muzike Merima Njegomir pre osam meseci rastala od Dragoljuba Markovića, a sada je po prvi put govorila o tome
foto: Story Arhiva
foto: Story Arhiva

Merima Njegomir kaže da joj godine ne dozvoljavaju da pričaju o ljubavi, ona priznaje da je stavila tačku na vezu sa  Dragoljubom Markovićem:

 

- Ne znam zašto javnost zanima moj ljubavni život, niti sam se udala, niti razvela. Ipak, smatram da žena mojih godina ne treba da ima potrebu da toliko u javnosti priča o tome sa kim je u vezi. Ali pošto vas zanima - ogdovoriću vam: moj ljubavni život nije tužan - kaže Merima i priznaje da su tačne informacije da više nije sa biznisenom.

 

- Jesam se rastala od Dragoljuba, ali to ne znači da patim što više nisam sa njim. Mi već sedam-osam meseci nismo zajedno, jednostavno je došlo vreme da se završi cela ta priča. Nismo pronašli zajednički jezik i bolje je bilo da to uradimo na taj način - kaže pevačica, koja već godinama živi u kući koju je kupila na Kosmaju.

 

Venčali su se tajno i razveli nakon samo godinu dana: Merima Njegomir potvrdila glasine!

 

foto: Ljiljana Stanišić

Merima Njegomir: Mlađi muškarci su recept za očuvanje energije

 

Merima kaže da će nastaviti da se bori za očuvanje dobre muzike, kao što je činila to kroz celu karijeru.

 

- Tokom karijere i stvaranja nijog nisam imitirala, niti ću to činiti. Izgradila sam zavidnu karijeru, na kojoj bi mi pozavideli mnogi. Nastaviću da se borim za dobru muziku i očuvanje tradicije. Uostalom, to mi je posao, da sačuvam našu muziku da sutra naši unuci i praunuci mogu da uživaju u njoj.

makonda-tracker