novi detalji istrage

Ispovest Jelene Nađ podigla Srbiju na noge: Albert Nađ uskoro u policiji zbog pokušaja ubistva bivše supruge (VIDEO)

4
Tužilaštvo je naložilo da se ispitaju izjave Jelene Nađ da je trpela porodično nasilje dok je bila u braku sa fudbalerom.
foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu naložilo je policiji da ispita sve izjave Jelene Nađ (36), koja je u medijima optužila bivšeg muža Alberta Nađa (42) za porodično nasilje, silovanje, ali i pokušaj ubistva. 

Ispovest bivše supruge fudbalera uznemirila je javnost do te mere da je i nadležno Treće osnovno tužilaštvo moralo da reaguje po službenoj dužnosti. Dežurni tužilac izdao je nalog policiji da se ispitaju sve tvrdnje Jelene Nađ, koja je bivšeg supruga optužila, između ostalog, i za silovanje, ali i pokušaj ubistva.

Nađova bivša supruga je u emisiji "Život priča" ispričala da je prve batine dobila još na medenom mesecu zbog Nađove ljubomore. Od tog trenutka mentalnom i fizičkom nasilju je pribegavao često, čak i dok je bila trudna, dok je ona zarad dece i njegove karijere to trpela. Jelena je ispričala da je tokom jednog batinanja Albert čak pokušao da je uguši jastukom. Fizičko zlostavljanje su navodno trpela i njihova deca, koja su čak bila i svedoci njegovog pokušaja da siluje tadašnju ženu.

 

Tanja Vojtehovski ponosna na efekat emisije: Nakon potresne ispovesti Jelene Nađ koja je uzdrmala Srbiju, stižu dobre vesti!


Upravo zbog ovih poslednjih navoda o silovanju i pokušaju ubistva reagovalo je tužilaštvo, a kako Kurir saznaje, bivši supružnici Nađ uskoro će se naći na saslušanju u policiji. S obzirom na to da su se ti incidenti dogodili pre nekoliko godina, a da su u pitanju ipak teška krivična dela koja ne podležu zastarevanju, fudbaler bi, ukoliko njegova bivša supruga uspe da dokaže svoje tvrdnje, mogao da se nađe u centru istrage i sudskog postupka čiji bi epilog bila višegodišnja zatvorska kazna.

Inače, Treće osnovno tužilaštvo već uveliko vodi postupak protiv Nađa zbog neplaćanja alimentacije, ali u toj prijavi njegova supruga nije spomenula da je žrtva nasilja.

 

makonda-tracker