Zapisi sa tromesečnog krstarenja Jadranom

Lepa Brena: Odmor me je preporodio (FOTO)

0
Slavna pevačica Lepa Brena otkriva na koji način je provela leto, šta su ona i suprug Boba Živojinović radili u trenucima dokolice, ali i kako je naučila da u potpunosti zavoli sebe
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

 

Folk diva Lepa Brena (55) počela je godišnji odmor ranije nego obično jer je odlučila da sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem (53) maksimalno uživa u krstarenju jahtom duž Jadrana.

 

Nekoliko puta bili su u Veneciji, obilazili su hrvatsku obalu, ali i posećivali Crnogorsko primorje. Njihova deca Filip, Stefan i Viktor povremeno bi im se pridružili sa svojim devojkama i prijateljima pa Živojinovići sa zadovoljstvom mogu da konstatuju kako su maksimalno iskoristili svaki dan leta.

 

Uvala Sabuni, otok Zut, Šibenik, Zrće… samo su neke od destinacija koje je ovog leta pevačica posetila u društvu supruga i svojih prijatelja.

 

 Izuzetno volim Jadransko more. Otkako plovimo brodom, naši odmori dobili su novu dimenziju, jer na tom bezgraničnom plavom prostranstvu uživate istovremeno u svim elementima – od vode, sunca, pejzaža koji vam promiču ispred očiju do beskrajno čistih kristalnih uvala. Koje god mesto da odaberete, ne može da promašite jer svako ima svoju priču. Dovoljno je za početak da volite more – kaže Brena koja ne menja previše svoje navike na odmoru u odnosu na svakodnevne obaveze.

Lepa Brena bezbrižna i nasmejana proslavlja 25 godina braka: Starost je bolest nesrećnih ljudi i ružnih žena

 

foto: Privatna Arhiva

Volim da ustajem rano, jer ne želim da bilo šta propustim na odmoru. Nisam noćna ptica koliko god da sam poslom upućena na veče. Meni izuzetno znači da osetim početak dana, uz kafu ili čaj, novine... Preko leta, kada putujemo, nekako mi najviše prija da novine čitam u printanom izdanju, jer želim da telefon, ajped i laptop držim daleko od sebe. Napravim neku sličicu koju potom okačim na društvene mreže, ali isključivo kad sam raspoložena, jer kada se opuštam – odmaram se i od tehnologije.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani...

 

makonda-tracker