Stevan Anđelković: Zaljubljen sam i uživam slušajući nove pesme

1
Pevač Stevan Anđelković uveliko završava pripreme novog albuma, a ispunjenje na emotivnom polju samo je podstrek mladom pevaču za dalja napredovanja.
foto: Marko Poplašen
foto: Marko Poplašen

Dvadesetdvogodišnji pevač Stevan Anđelković trenutno završava pripreme svog drugog po redu albuma, koji će za nekoliko meseci objaviti Grand produkcija. Nakon velikog uspeha njegovog albuma prvenca, sa kog su se izdvojile numere Blesava i Cveće za nju, mladi pevač studiozno je pripremao novi album kako bi nadmašio uspeh prethodnog.

- Album koji snimam biće dosta ozbiljniji od prethodnog. Moram priznati da će na albumu biti i kafanskih pesama, ali i numera koje odudaraju od mog do sadašnjeg stila. S obzirom na to da novi materijal pripremam već dve godine, nisam bio u prilici da odputujem negde na duži odmor, pa sam slobodne dane koristio da odem kod roditelja u Vučje. Organizujem i neka kraća putovanja, ali prava putešestvije će tek uslediti. Trenutno sam zaljubljen i uživam pored svoje lepše polovine, a nadam se da će tako i ostati - govori za Story.rs Stevan, koji će se sa jednom od novih numera pojaviti i na predstojećem Grand festivalu.

Danilo Mašojević

makonda-tracker