nije ostala nema

Nives Celzijus nakon skandala s (ne)prikladnom odećom: Ja mogu, ali ne moram da krijem!

0
Velika buka u medijima digla se kada se pevačica i spisateljica Nives Celzijus pojavila na roditeljskom sastanku u dekoltiranoj majici. Evo šta ona kaže o tome.
foto: Instagram
foto: Instagram

Nives je na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju nastalu u školi tokom roditeljskog sastanka, a komentari su bili i više nego neprijatni.

 

Nives Celzijus pokazala kako uči kineski

 

Mnogi su komentarisali da je pevačice bila veoma neprikladno odevena za ovu priliku, s obzirom na to da je imala dubok dekolte i bretele.

 

Nives nije ostala nema na ove napade.

 

Pevačica je danas na Instagramu objavila fotografiju za koju je pozirala u zatvorenoj košulji i pantalonama, uz zanimljiv opis:

Jednom je jedna mudra žena, kada su je upitali zašto se ponekad odeva oskudno, odgovorila: 'Iz potpuno altruisticnih pobuda ne mogu dozvoliti da sam uvek zakopčana do grla. Moram onim ispraznim ženicama kojima je zakopčanost jedini kvalitet ostaviti mogućnost da jednako takve isprazne muškarce uvere kako je to sasvim dovoljna karakteristika za brak. Razlika je što ja mogu, ali i ne moram da se skrivam iza obilja odevnog materijala jer moje reči govore dovoljno. Odeća ne čini čoveka, reči da'", zaključila je Nives.

Nives Celzijus: Nikada više ne bih bila sa Enrikeom Iglesijasom!

 

 

A photo posted by Nives Celsius (@nivescelsius) on

 

 

makonda-tracker