poseta za pamćenje

Bračni par Švajnštajger uživao u provodu u prestonici: Bastijan naručivao srpske pesme (FOTO)

0
Ana i Bastijan Švajnštajger protekli vikend iskoristili su da posete rodbinu i prijatelje u Srbiji, a juče su se vratili obavezama u Minhenu.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako prenosi Alo, u nedelju veče Ana i Bastijan su bili u jednom prestoničkom restoranu, a srpski zet se opustio i naručivao naše pesme.

 

Uželela se domovine: Gospodin i gospođa Švajnštajger stigli u Beograd! (FOTO)

 

Ana i Bastijan u subotu su stigli u Beograd kako bi se videli sa prijateljima i rodbinom. Mnogo su srećni što su uspeli da nađu slobodno vreme da posete Srbiju i malo se opuste. U nedelju uveče su posetili jedan restoran gde su večerali i uživali u dobroj atmosferi i muzici. Oni su prvo nešto posle 19 časova krenuli na večeru, ali kako ih je uhvatio pljusak, vratili su se kući. Međutim, oko ponoći su se ponovo uputili napolje, a društvo im je pravila teniserkina kuma, plivačica Minja Najdanovski. Bastijan je bio dobro raspoložen, čak je naručivao i srpske pesme. Lepo su se proveli i ponašali kao sav normalan svet", kaže izvor blizak paru.

foto: Espreso.co.rs

Ipak, bračni par Švajnštajger nije se dugo zadržao u Srbiji, pa su juče ujutru otputovali u Minhen. Na aerodrom ih je odvezao Anin brat Miloš.

 

Kad ste u Beogradu, ovo se ne propušta: Evo šta je Ana Švajnštajger obišla tokom posete rodnom gradu (FOTO)

 

Tamo su ih fanovi zaustavljali kako bi se slikali i popričali. Ana je svima odgovarala sa osmehom dok je Basti za to vreme vukao kofere.

 

 

makonda-tracker