FADO NA NAŠEM JEZIKU

Maya Sar snimila novu pesmu u Portugalu

0
Maya Sar nastupila je na koncertu u portugalskom gradu Setubal, koji su organizovali evrovizijski fanovi iz cele Evrope i oduševila prisutne svojim izvođenjem pesme ”Korake ti znam”. Boravak u Portugalu iskoristila je da sa fado muzičarima snimi novi singl pod nazivom Jednom zauvijek
foto: Promo
foto: Promo

Pesma je snimana u studiju Casa da Cultura, u saradnji sa poznatim portugalskim muzičarima. Tekst pesme potpisuje Maya Sar, muziku Boško Jović, a produkciju Mahir Sarihodžić.

 

- Bilo je ovo putovanje za pamćenje, koje je izrodilo nešto sasvim posebno i drugačije - fado na našem jeziku! Sa vrhunskim instrumentalistima koji sviraju tradicionalnu portugalsku fado muziku snimila sam pjesmu “Jednom zauvijek”. To je moja razglednica za cijeli zivot, jedva čekam da je čujete - poručuje ova kantautorka. 

foto: Promo

Prelepi predeli Portugala su oduševili Mayu i njen tim saradnika, koji su odlučili da tamo snime i kadrove za video spot novog singla, koji će upotpuniti ovu posebnu ljubavnu priču, a koji će svoju premijeru imati već u oktobru mesecu.

 

Nakon uspešnih koncerata u teatrima Bosne i Hercegovine, Maya Sar sa svojim bendom uskoro nastavlja regionalnu turneju, a jedan od gradova u kojima će nastupiti sasvim sigurno biće i Beograd. Na koncertima će premijerno izvođenje imati i nova pesma, a do tada uživamo u aktuelnom singlu “Naša ljubav, naša kuća”.

makonda-tracker