nije joj lako

Jelena Kostov: Ko šta radi, ja samo plačem...

0
Pevačica je u četvrtom mesecu trudnoće.
foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

elena je tek nedavno počela da uživa u trudnoći, jer je do sada bila nervozna, razdražljiva i često je povraćala. Pevačica je priznala da se i sada rasplače na svaku sitnicu.

 

Sad mi je super u odnosu na prva tri meseca, nego nisam htela o tome da pričam. Imala sam mučnine i bila nervozna, ali nisam dozvolila da iko primeti da se ne osećam dobro. Od četvrtog meseca je zaista sve mnogo lakše i sada sam super", kaže Jelena, koju rasplaču kako lepe tako i loše vesti.


Izazovna crvena haljina i njeno golo rame napravili su pometnju, ali niko nije primetio BITAN detalj: Trudnički stomak koji se napokon vidi (FOTO)

 

Zbog toga više ne čitam vesti. Ne želim da bilo kakve negativne informacije dopiru do mene, jer hoću da maksimalno uživam u trudnoći i sklonim se od svega ružnog. Inače sam veoma emotivna, a sad u trudnoći se to pojačalo. Kad god čujem nešto lepo, ja plačem. Ko šta radi, ja samo plačem, samo mi suze liju niz lice. To je neverovatno nešto", otkriva Jelena.

foto: Dragana Udovičić

Nenormalno sam osetljiva otkada sam u drugom stanju. Plačem na svaku sitnicu. Mama me pozove i kaže: "Volim te najviše na svetu", i ja onda plačem kao kiša satima", kaže Kostova, koja tvrdi da nije razmažena trudnica.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker