pao u depresiju

Napravio je milione zbog jednog hita i onda samo nestao: Gde je tvorac pesme kojom smo bili toliko zaraženi? (FOTO)

0
Poznatog izvođača Psaja publika je upoznala kada se pretstavio hitom "Gangan style", zbog koje je ušao u istoriju. Njegov video je postao je najgledaniji video u istoriji Jutjuba i prvi je došao do neverovatne cifre - milijardu pregleda.
foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Njegov spot danas ima 2,6 milijardi pregleda, a uspeo je da uđe u Ginisovu knjigu rekorda. Ubrzo nakon toga je objavio pesmu "Gentlemen". I ovaj spot ušao u Ginisa zbog rekordnih 38 miliona pregleda za samo 24 sata. Psaj je na ovaj način postao istorijski deo pop kulture.

 

foto: Youtube Printscreen

Nakon velikog Psajovog uspeha pisalo se i da je pevač postao alkoholičar.

 

Ako sam srećan pijem, ako sam tužan pijem, ako pada kiša pijem, ako sija Sunce pijem", kazao je pevač tim povodom i dodao da nije osećao potrebu za alkoholom kad je bio previše mamuran. Prošle godine je priznao da oseća pritisak i da je zbog toga pao u depresiju.

Boki 13 napravio neverovatnu promenu: Prvo je nestao sa estrade a sada je neprepoznatljiv (FOTO)

 

foto: Youtube Printscreen

 

Nisam Adel. Posle "Gangama" bio sam veoma srećan jer je ta pesma moja najveći životni uspeh, ali sada se pitam kako mogu da se vratim i kako da se sruši rekord. Želim da ja budem ja, a ne "Gangam" čovek. Fokusirao sam se na pronalaženje sebe i svog smisla", rekao je Psaj. Nedavno se vratio koncertima koje održava širom sveta.

 

makonda-tracker