njena slava raste

240.000 lajkova za mladu lepoticu: Kajli Džener oduševljena srpskom YouTube zvezdom! (FOTO)

0
Marija Žeželj, devojka čije ime znaju svi mladi korisnici interneta u Srbiji, privukla je pažnju svetske javnosti! Razlog - Kajli Džener!
foto: Instagram
foto: Instagram

Kanal Marije Žeželj na sajtu YouTube prati više od 190.000 ljudi, a profil na Instagramu oko 254.000. Međutim, te brojke će sigurno porasti nakon što je njenu fotografiju podelila najmlađa članica klana Kardašijan-Džener.

 

Zorannah sve očarala na crvenom tepihu u Njujorku: Ovom kombinacijom je pokazala zašto je najpopularnija modna blogerka u Srbiji (FOTO)

 

Marija je, naime, nedavno probala novi sjaj za usne iz kolekcije Kajli Džener i objavila fotografiju na društvenoj mreži Instagram, a zvanični profil Kajline kozmetičke kuće Kylie Cosmetics podelio je ovaj selfi!

 

 

A photo posted by Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) on

 

Čak 240.000 ljudi je za pet dana lajkovalo fotografiju lepe Marije, a ono što je posebno interesantno jesu komentari pored nje. Dok su neki primetili da je mlada srpska "jutjuberka" ista Selena Gomez, mnogi su samo konstatovali da je reč o vanserijskoj lepotici.

 

Luksuz koji nijedan podstanar ne može sebi da priušti: Evo gde se sele Kendal i Kajli Džener (FOTO)

 

Ovo je samo jedan u nizu Marijinih uspeha. Naime, ova mlada devojka napisala je roman "Moj slatki život" i munjevito stiče sve više i više fanova.

 

 

makonda-tracker