život prepun ljubavi i uspeha

Lepa Brena bezbrižna i nasmejana proslavlja 25 godina braka: Starost je bolest nesrećnih ljudi i ružnih žena

0
Ponosni roditelji Stefana i Viktora Živojinovića u braku su četvrt veka, a jugoslovenska muzička diva otkrila je detalje njihove ljubavi i zajedničkog života.
foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Lepoj Breni nije dosadilo davanje izjava jer, kako kaže, ne možete očekivati da se bavite javnim poslom, a da ne dajete izjave.

To sam shvatila kao deo posla. Neko radi u banci, pa kaže: 'Dobar dan, izvolite'. Ista stvar je sa medijima i javnim ličnostima. Dobar dan, izvolite!", realna je jedna od najvećih zvezda u istoriji naše zemlje.

Zagrljaji, navijanje, Aleksandrin osmeh i puno ljubavi: Lepa Brena otkrila najlepše detalje s Filipove rođendanske žurke (FOTO)

 

U minulih 25 godina, tokom kojih se sve vreme uspešno nalazila na samom vrhu balkanske muzičke scene, uz nju je bio njen najbolji prijatelj i životni saputnik Slobodan Boba Živojinović.

Boba i ja nikada nismo bili klasičan bračni par, jer smo često na različitim stranama sveta, često i putujemo zajedno i zaista se radujemo trenucima koje provodimo zajedno. Boba je taj koji je pokretač u našoj zajednici, on predlaže, inicira i jako mi se dopada ta njegova osobina", objašnjava Lepa Brena.

makonda-tracker