muke budućih mama

Kako biste vi postupili? Slavna glumica u poodmakloj trudnoći doživela ogromnu neprijatnost u javnom prevozu! (ANKETA)

1
I kao da to nije bilo dovoljno, kada je na društvenim mrežama otkrila šta joj se dogodilo, deo njenih fanova osudio je nju!
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Koliko puta vam se dogodilo da u gradskom prevozu vidite kako ljudi okreću glavu i prave se da ne vide da pored njih stoji trudnica?

 

Upravo to se dogodilo glumici Oliviji Vajld, koja je u metrou u Njujorku, iako je vidno u poodmakloj trudnoći, stajala dok su ostali putnici "gledali svoja posla" - sedeći.

 

 

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

 

Holivudska zvezda odlučila je da putem Tvitera podeli detalje o ovoj neprijatnoj situaciji i podigne svest o ovom čestom problemu u društvu.

 

Seksepilna trudnica Nikolija Jovanović: Kada je pogledate otpozadi, ne biste ni pomislili da je u drugom stanju! (FOTO)

Nema problema, fizički sposobni putnici u metrou koji nećete da ustanete trudnici. Stajaću tačno pored vaših glava i moliću se da počne porođaj!", napisala je besna Olivija.

 

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

 

Mnogi fanovi lepe glumice složili su se s njom da ovakav tretman trudnica nije u redu, ali je bilo i onih koji su istakli da je Olivija toliko bogata da uopšte ne mora da dolazi u ovakvu situaciju.

 

Zgodna i u drugom stanju: Buduća mama Tamara Dragičević prvi put pokazala trudnički stomačić (FOTO)

Trudnoća nije bolest ili invaliditet. Ti si bogata, zovi Uber ili uhvati taksi! Da ne daješ sebi previše za pravo?", napisala je jedna korisnica Tvitera, a mnogi su podržali ovaj stav.

 

A photo posted by Olivia Wilde (@oliviawilde) on

 

Ne radi se niti o grdnji, niti o tome što sam ja poznata, niti o tome ko može da priušti Uber. Jednostavno se radi o tome da brinemo jedni o drugima", dodala je kasnije Vajldova.

 

 

makonda-tracker