U središtu skandala

Vlada Mandić otkrio istinu o incidentu u kafani: Evo šta se zaista desilo...

0
Bivši rukometaš rešio je da stane na put brojnim pisanjima medija da je izazvao incident u jednoj prestoničkoj kafani i otkrio šta se te večeri zaista dogodilo...
foto: Petar Đorđević
foto: Petar Đorđević

Naime, Vlada Mandić našao se u središtu skandala posle pisanja medija da je izazvao incident u jednoj prestoničkoj kafani u kojoj je navodno nasrnuo na nepoznatog mladića i razbio mu flašu o glavu.


Bivši rukometaš rešio je da stavi tačku na ove spekulacije, potvrdivši je da je došlo do "koškanja", ali da je priča o tuči, kako kaže, potpuna izmišljotina.

 

- Ta priča o tuči je potpuna izmišljotina. Ja ne znam od koga je poteklo uopšte. Ali dobro, navikao sam već. Stalno se izmišljaju i pumpaju priče. Nekome je verovatno odgovaralo, pošto sam ja bio jedini poznat u toj kafani, da me uključe u nekakvu iskonstruisanu priču i naprave incident - rekao je Mandić za "Alo!" i dodao:

 

- Presmešna priča. Pa valjda bi reagovalo obezbeđenje ili bi došla policija na uviđaj. Stvarno nemam šta da kažem. Mnogo je glupo. Ja sam u toj kafani bio sa petnaestoricom svojih drugara. I pošto nas je bilo mnogo sedeli smo za različitim stolovima. Dvojica mojih prijatelja su se nešto pokačili, to se jeste desilo. Niti znam zašto, jer sam sedeo za drugim stolom, niti me je zanimalo. Bilo je malo koškanja i gurkanja. Čak sam ja ustao i rekao im da se ne glupiraju, nego da izađu napolje i da reše to što imaju, da ne bi pravili scene pred ljudima. To su i uradili, onda su se vratili unutra obojica, i nastavili da piju i da pričaju sasvim normalno. Dakle nikakvog incidenta nije bilo. Niti je bilo policije, niti bilo kakve tuče. I zaista ne bih više pričao o tome i dizao prašinu gde je nema – objašnjava Mandić, a na pitanje kako su njegova nevenčana supruga Jasmina i porodica reagovali na ove priče, kaže:

 

- Kako da reaguje? Bila u čudu kad je videla to na portalima, ali je naravno odmah znala da su gluposti. Zvala me je i počela da se smeje, zato što ona zna da ja nisam takav i da meni ne priliči nedžentlmensko ponašanje. Posebno nisam od onih koji stvari rešavaju po kafanama razbijanjem glava. Tako da su i ona i porodica odmah znali da je izmišljotina, pa nisu imali zbog čega da reaguju - završava Mandić.

 

Vlada Mandić: Uz sina sam konačno sazreo

makonda-tracker